Om oss

Adaptor Hjelpemidler AS ønsker å bidra til økt trivsel og forenkling av hverdagslige oppgaver for eldre og synshemmede. Gjennom utvikling og spesialtilpasning av produkter for denne gruppen er målet at den enkelte oppnår et høyere aktivitetsnivå både hjemme og i arbeidslivet, og på den måten får en bedre livskvalitet!

Adaptor Hjelpemidler AS jobber kontinuerlig med å få frem nye spennende hjelpemidler. Gjennom mer enn 40 års arbeid har vi i dag et stort nettverk med over 200 samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt.

Målsetting:
Skaffe et best mulig utvalg av hjelpemidler til en så lav pris som mulig.

Veien mot målet:
For å nå vår målsetting har vi en kontinuerlig produktutvikling, samtidig som vi legger ned en stor innsats i å "sile" det kommersielle markedet for å finne produkter som egner seg godt for blinde og svaksynte. Mange av disse produktene vil ofte bli ytterligere tilrettelagt her hos oss.

Menneskene:
Bedriften består i dag av 8 personer: Vår adm. direktør heter Bjørn K. Haugen. Johne Malmedal jobber med salg og kjøp. Morten Huseby jobber både med administrative og produktrelaterte oppgaver. Bjørn Christophersen er teamleder for lysavdelingen Ergolight og prosjektleder for vår satsing som leverandør av utstyr til universell utforming. Evelyn Roderiques er vår lyskonsulent og jobber primært med Ergolight belysning. Jan Ove Holdhus er vår servicetekniker, men jobber også både med salg og innkjøp. Jarle Delbekk er ansvarlig for lageret, der han jobber sammen med Marianne Elisabeth Boman Dahl (50%).

Målgruppen:
Vi jobber som en landsdekkende grossist mot helsesektoren, hvor landets 18 hjelpemiddelsentraler er blandt våre viktigste samarbeidspartnere. Skoler, resurssentre, barnehager og NBF's kurssentre er andre viktige samarbeidspartnere. Vi fungerer også som en detaljist gjennom direktesalg fra vår butikk på Majorstuen i Oslo, samt gjennom salg via våre nettbutikker.

Produkter: 0

Sum: 0Våre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold