Våre nettbutikker

Vi har i dag fire nettbutikker.. Hjelpemiddelkatalogen og Smartbutikken har vært på nett en stund, men nå er vi i ferd med og avvikle Smartbutikken. Ergolight og Universell utforming er vi godt i gang med. Butikkene våre er alltid tilgjengelig i høyre kolonne, uansett hvilke av sidene våre du besøker.

Våre nettbutikker

Butikken Hjelpemiddelkatalogen inneholder mer enn 1000 produkter for eldre, synshemmede og dyslektikere. Ergolight-butikken skal som navnet antyder handle om belysning. Vi ønsker å videreutvikle vårt belysningssortiment og vil tilby nye spennende produkter, økt kompetanse og prosjektering av hjemmebelysning for synshemmede. Universell utforming har fått på plass et grunnsortiment, men vi vil lansere mange nye spennende produkter framover. På sikt vil det også her bli muligheter for å handle på nett, men foreløpig fungerer denne butikken som produktinformasjon.

Butikkene er skreddersydd for både privatkunder og bedriftskunder. Privatkundene vil få frem priser inkl. mva., mens bedriftskundene vil få netto priser eks. mva. Både privat- og bedriftskunder kan legge sine favorittprodukter i sin egen huskeliste. Produkter i huskelisten kan senere enten legges i handlevognen, eller du kan tipse en venn om dem. "Tips en venn" - funksjonaliteten vil også være tilgjengelig fra hver enkelt produkt- og artikkelside.

På samme måte finnes det nå delingsknapper for sosiale medier på alle produktsidene våre. Er du på Facebook eller Twitter, og liker et eller flere av produktene våre, hadde vi satt stor pris på om du ville trykke på "Liker".

Liker

 

Produkter: 0

Sum: 0Våre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold