Fraktkostnader

I en global verden hvor internett tilbyr varer fra alle verdensdeler kan det være vanskelig å vite hvor det er lurt og handle. Hva er viktig å tenke på? Hva kommer det egentlig til å koste? Her har du noen tips som det kan være greit å ta med seg om du vurderer å handle fra utlandet:

Moms:
Det som ofte ikke kommer tydelig frem, er at myndighetene har satt et tak på 350,- for momsfri import. Overstiger din bestilling denne beløpsgrensen vil det legges til 25% mva.

Toll:
Utenfor EU må du også påregne at det belastes toll og avgifter. På enkelte varer blir du belastet toll også innenfor EU/EØS-området. Dette vil ikke være synlig i en utenlandsk nettbutikk, og kommer ofte som en overraskelse på mange. Tips: På nettsiden til toll- og avgiftsdirektoratet finner du en praktisk importkalkulator som hjelper deg å regne ut hva din handel i utenlandske nettbutikker egentlig koster deg.

Behandlingsgebyrer:
Slike utgifter bør også synliggjøres i handleprosessen. Hos Adaptor Hjelpemidler AS har vi ingen slike gebyrer ved netthandel. Se gjennom Salgs og leveringsbetingelser der du handler for å unngå ubehagelige overraskelser. Vilkår og betingelser må ofte bekreftes av kjøper i handleprosessen. Har du godkjent disse. Kan du ikke klage på innholdet i etterkant, så les!

Sikkerhet:
Sikkerheten er kanskje det viktigste når du betaler med kort på nett. Det å spare noen få kroner på å handle hos en ukjent aktør, vil fort kunne bli dyrt om betalingsløsningen ikke er sikret med kryptering og nødvendige sikkerhetsmekanismer.

Hos Adaptor Hjelpemidler AS ser du tydelig hva sluttsummen på bestillingen din blir, inklusiv frakt. Du betaler trygt med ditt betalingskort. Transaksjonen administreres gjennom BBS - Netaxept, og sikres med markedets beste sikkerhetløsning fra Norton by Symantec.

Produkter: 0

Sum: 0Våre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold