C-56P LED Pendel armatur i wire og med snorbryter

C-56P LED Pendel armatur i wire og med snorbryter
kr. 6 250,-
Legg i handlekurv

C-56P LED Pendel armatur i wire og med snorbryter. Lampen leveres komplett med 2,5m ledning og plugg samt lyskilder. Armaturen lyser både opp og ned med en lysfordeling på 50/50, en snorbryter til belysning ned og en snorbryter til belysning opp slik at man kan velge av og på og dimming etter ønske og behov!
Lampen egner seg for kontorplassen i hjemme eller på arbeidsplassen. Montering nedhengt montasje i hvitfarge med optikk MP-mikroprismatisk slik at den minsker blending.
Personer som har benyttet lampen har en variant av RP (med behov for varmhvit fargetemperatur, med høy lysstyrke), eller personer som har nedsattsyn med Grønn og Grå stær. Mange opplever at man ser noen ting veldig godt, for skarpsynet er ofte intakt. I situasjoner som krever bruk av hele synsfeltet derimot, kommer man til kort, derfor er lampen et godt arbeidslys og et godt tiltak. Lampen kan kobles til en vegg bryter med av og på, svært funksjonell armatur for forskjellige innendørs arbeidsoppgaver. Indirekte og direkte lys for å tilpasses ulike arbeidssituasjoner og ulike behov for lysstyrke.

Lengde: 1263 mm
Høyde: 106 mm
Bredde: 88 mm
Oppheng: 120 cm (kan justeres)
Lyskilde: LED CRI 80
Lumenverdi 7395
Fargetemperatur på lys: 3000k varmhvit
Volt: fra 220V til 240V Materiale: stål, aluminium
Farge: hvit eller sølvgrå IP20
Dimbar: JA, snorbryter med dimmefunksjon

Produkter: 0

Sum: 0Våre andre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold