Taktile klokker

Bradley Olivengrønn - taktilt armbåndsur med rem

Bradley Olivengrønn - taktilt armbåndsur med rem
kr. 2 300,-
Legg i handlekurv

Bradley er et annerledes taktilt ur, designet for blinde av designhuset EONE. Uret har en lekker, moderne utforming, hvor viserne er byttet ut med magneter og kuler. Et hjelpemiddel trenger ikke alltid å se ut som et hjelpemiddel.

EONE har laget et design som ikke bare ser bra ut, men som har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle punktur. Uret trenger ikke beskyttelseslokk, som jo ofte kan være et svakt punkt. For ikke å snakke om de åpne viserne som på tradisjonelle punktur alltid vil være en svakhet, og som lett kan komme ut av posisjon slik at uret viser feil tidspunkt.

Løsningen med magneter og kuler gjør feilposisjonerte eller brukne visere til en saga blott. Støv og hår har heller ingen midtstolpe å vikle seg inn i, og faren for fuktskader er redusert til et minimum. Bradley er støt- og sprutsikker, og tåler en skvett vann, men den er ikke helt vanntett. Du bør derfor ikke dusje eller bade med den. 

Klokken er laget i titan som er et svært solid materiale. De to kulene som erstatter viserne er plassert en på fronten (minuttviseren), og en på sidekanten (timeviseren). Klokken stilles som et tradisjonelt armbåndsur med en uttrekkbar krone på siden.

Bradley er oppkalt etter Bradley Snyder, en amerikansk marinesoldat som mistet synet i et bombeangrep i Afghanistan i 2011. Allerede året etter vant han en sølvmedalje og en gullmedalje under Paralympics i London. Du kan se og høre historien til Bradley i videoklippet nedenfor.

Bradley Titan leveres i matt titan-grå farge med en lekker, olivengrønn tekstilrem med innerfór i skinn.

Produkter: 0

Sum: 0Våre andre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold