Lupelamper

Luxo Wave LED lupelampe, hvit - 3,5 dioptrier

Luxo Wave LED lupelampe, hvit - 3,5 dioptrier
kr. 4 950,-
Legg i handlekurv

Wave LED er en lupelampe med 2 x 6W LED lyskilder og en fleksibel, selvbalanserende arm. Den store glasslinsen på 3,5 dioptrier gir en skyggefri forstørrelse med lys fra begge sider, samt tredimensjonal forstørrelse med lys fra høyre eller venstre. Den tredimensjonale forstørrelsen er spesielt nyttig når man arbeider med kretskort og andre små komponenter. Lyskilden kan dimmes ved behov fra 0% - 50% - 100%. Wave LED er mao. velegnet for industrielt arbeid, såvel som lesing på grunn av den store rektangulære linsen, og det fleksible lyset. Du kan velge om lampen skal slå seg av automatisk etter 4 eller 9 timer.

Her får du maksimal fleksibilitet og presisjon som etter vår mening gjør denne lupelampen til markedets beste både på bilde- og manøvreringsegenskaper. Wave LED har en fleksibel fjærbalansert arm i beste Luxo-tradisjon. Fleksibiliteten til leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og blir alltid stående i riktig posisjon uten å drive.
Tekstildeksel medfølger for å beskytte linsen mot støv, og for å hindre en utilsiktet brennglasseffekt. Siden lyskildene på denne modellen er LED, vil forventet levetid på disse være opptil 50.000 timer, eller 25 år ved normal bruk. Fargetemperaturen på lyskildene er relativt varm (CCT) 4000K, og fargegjengivelseindeks CRI/Ra er 80.

Andre varianter av Wave LED finner du under relaterte produkter litt lenger ned på denne siden.Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold