Mobiltelefoner

ALTO II talende mobiltelefon

ALTO II talende mobiltelefon
Ta kontakt

Lanseringsdato er dessverre noe forsinket. Vi jobber med noen tekniske utfordringer knyttet til valg av plattform opp mot det norske språket. Så fort dette er løst vil vi sende ut telefoner fortløpende. Har du ikke bestilt ennå, anbefaler vi at du venter! Informasjon legges ut på denne siden så fort vi har en bekreftet leveringsdato. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, og takker våre kunder for tålmodigheten.

I en verden hvor vi stadig oftere møter utfordringer knyttet til komplisert teknologi, er det noen ganger nødvendig å gå tilbake til det grunnleggende og enkle. ALTO er en mobiltelefon designet for seniorer, synshemmede og andre som ikke er overbegeistret for teknisk kompliserte produkter, proppfulle av ting vi egentlig ikke har bruk for.

ALTO har klart å gjøre avansert teknologi brukervennlig. Her har du de viktigste funksjonene uten en masse ekstra tull. Telefonen har gode taktile knapper. Menyer, kontaktliste og tekstmeldinger leses opp med tydelig norsk tale. Kan brukes som vekkerklokke f.eks. på reise. Har hele 6 alarmer så den kan også brukes som medisinreminder. I tillegg til store, tydeligere tall og bokstaver, har telefonen ekstra god lydkvalitet for de som måtte høre dårlig.

Meget god batterikapasitet med hele 600 timer standby, og opptil 350 minutter taletid. Telefonen veier bare 100 gram, og måler 100/145 x 52 x 20 mm. Farger: Orange eller blå (vennligst spesifiser fargevalg i kommentarfeltet i handlevognen). Leveres med bordlader, strømkabel og ørepropper.

Produkter: 0

Sum: 0Våre andre butikker
Få nyheter og tilbud på epost!
Jeg vil gjerne ha informasjon om følgende:
Hjelpemiddelkatalogen
Universell Utforming
Smartbutikken
Ergolight


Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold