Ledelinjer

Ledelinje i Desmopan m/ tape

Ledelinje i Desmopan m/ tape
Ta kontakt

Meget populær ledelinjer fremstilt i Desmopan (Polyuretan). Elementene har en høyde på 3,3/5 millimeter, og kan leveres med ulike overflatestrukturer. Sideveggene bygger skrått mot toppen slik at elementene ikke fremstår som snublefarlige (ISO 23599). BP10115 leveres med tapelim og som standard i 35 mm bredde (kan bestilles i andre bredder). Elementene kan bestilles med flere typer tapelim avhengig av underlaget. Elementene har en dokumentert sklihemmende egenskap på R10 etter DIN51130 std..

Leveres i fargene hvit, lys grå, lys beige, grå, mørk grå, mørk brun, rød, orange og gul. Spesialfarger kan bestilles mot et tillegg. 

Leveres i overflater som er umønstret sandblåst, bølgeformet mønster med sandblåst overflate og rutete striper med blank overflate.

Ledelinjer skal primært brukes for å lede personer fra ett punkt til et annet, og samtidig kan de også brukes til å varsle om en potensiell hindring. Det kan f.eks. være ved bunnen av en trapp, eller foran en heisdør. Elementene limes, tapes eller bores med pinne til underlaget.

Desmopan: Sklihemmende, brannhemmende, egnet for både inne og utebruk (tåler ned mot -30 kuldegrader, langt under avgass krav for innedørs bruk), meget slitesterk og gjennomfarget. 

Vedlagt finnes produktark.

For mer dokumentasjon se Cobuilder Collaborate: https://cobuilder.com/nb/cobuilder-collaborate/

Kontakt oss: bc@adaptor.no

 Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold