Hjelpemiddelkatalogen 2016 i PDF

Link til katalogEtter en del etterspørsel etter hjelpemiddelkatalogen  
har vi laget et utdrag av sortimentet som enten kan
sendes ved forespørsel eller lastes ned ved å trykke
på bilde ved siden.
 

Blindtrack - spennende nytenkning


Der det tenkes nytt, og der synshemmede kan ha glede av nytenkningen, ønsker også Adaptor Hjelpemidler AS å være til stede. Som deltager i Blindtrack consortium, ønsker vi å være med på å påvirke tilgjengeligheten for synshemmede, og bidra til at stadig flere områder hvor synshemmede idag er ekskludert, blir tilgjengelig for alle. Har du spørsmål vedr. baneløp for blinde kan du lese mer på Blindtrack sine nettsider.

Les mer om Blindtrack >>>> 

Digiglasses - digitale briller snart en realitet

Som deltager i Digiglasses consortium, er vi også med å utvikle nye teknologiske optikk-løsninger for synshemmede. Visjonen om perfekt samspill mellom elektronikk og optikk, skal gi synshemmede nye optiske/elektroniske løsninger. Funksjonalitet vi ikke har sett tidligere, individuelt tilpasset hver enkelt. Velkommen til fremtiden! Har du spørsmål vedr. ny teknologi og elektroniske briller, kan du lese mer på Digiglasses sine nettsider.

Les mer om Digiglasses >>>> 

Lys i hjemmet

God belysning der du trenger det, blir enda viktigere om du er synshemmet. Ikke bare arbeidslys over skrivebordet, eller leselys ved godstolen, men der du trenger det uansett rom.

Les mer om lys i de ulike rommene >>>Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold