Nå har vi endelig verdensnyheten Bradley på lager!

Adaptor Hjelpemidler AS kjøper Tagarno Norge AS

Tagarno Norge AS
Etter oppkjøpet, har Tagarno Norge flyttet til Sporveisgaten hvor både eieren og moderbedriften holder til. Her kan alle som er interessert i lese-TV komme innom til en tilpasset produkt-demonstrasjon, og det er de samme menneskene med den samme kompetansen som møter deg. Spør etter Bjørn eller Johne enten du kommer på besøk, eller ringer oss på 23215588.

ErgoLight har blitt en del av Adaptor Hjelpemidler AS

Klikk for å gå til ergolight.noFra 1. mars 2012 overtok Adaptor Hjelpemidler AS driften av Ergolight AS. Siden overtagelsen har vi jobbet bevisst med å heve kompetansen vår, spesielt med tanke på synshemmede og belysning. På bakgrunn av dette jobber vi nå med å utvikle et bredt og godt sortiment kombinert med gode utprøvingsmetoder. Ta gjerne kontakt med vår belysningskonsulent Evelyn på telefon 23215586 om du har spørsmål rundt belysning for synshemmede.

Blindtrack - spennende nytenkning


Der det tenkes nytt, og der synshemmede kan ha glede av nytenkningen, ønsker også Adaptor Hjelpemidler AS å være til stede. Som deltager i Blindtrack consortium, ønsker vi å være med på å påvirke tilgjengeligheten for synshemmede, og bidra til at stadig flere områder hvor synshemmede idag er ekskludert, blir tilgjengelig for alle. Har du spørsmål vedr. baneløp for blinde kan du lese mer på Blindtrack sine nettsider.

Les mer om Blindtrack >>>> 

Digiglasses - digitale briller snart en realitet

Som deltager i Digiglasses consortium, er vi også med å utvikle nye teknologiske optikk-løsninger for synshemmede. Visjonen om perfekt samspill mellom elektronikk og optikk, skal gi synshemmede nye optiske/elektroniske løsninger. Funksjonalitet vi ikke har sett tidligere, individuelt tilpasset hver enkelt. Velkommen til fremtiden! Har du spørsmål vedr. ny teknologi og elektroniske briller, kan du lese mer på Digiglasses sine nettsider.

Les mer om Digiglasses >>>> 

Lys i hjemmet

God belysning der du trenger det, blir enda viktigere om du er synshemmet. Ikke bare arbeidslys over skrivebordet, eller leselys ved godstolen, men der du trenger det uansett rom.

Les mer om lys i de ulike rommene >>>Gå til hovednavigasjon
Gå til undermeny
Gå til hovedinnhold