Adaptor

Kunder hos Adaptor Hjelpemidler sin spesialist avdeling for belysning

Bilde av svaksynt jente

Vi holder til i 4 etasje i NBF sin bygning i Sporveisgata 10. Velkommen opp til vår butikk…….

Privatpersoner

Adaptor Hjelpemidler sin spesialistavdeling for belysning har hjulpet privatpersoner med nedsatt synsfunksjon i Norge med å finne riktig belysning til boligen. Vi samarbeider blant annet med kommuner og hjelpemiddelsentraler, så regelverket og rutinene følges og resultatet blir best mulig for personen som skal ha belysningen.
Vi har også privatpersoner som bare «stikker innom» butikken vår i Oslo eller på hjemmesiden og kjøper belysning der.

Offentlige og private bedrifter


Vi har bistått med rådgivning og salg i små og store innkjøpsprosesser til bedrifter. Vi kan i samarbeid med elektrikere i Norge sørge for å gi komplette tilbud i store og små anbud. Noen ganger lager vi også demorom ute hos kunder, så bedriften kan teste ulik belysning i deres vante omgivelser på de ansatte før de tar en avgjørelse.

NAV


Vi er registrert med mange belysningsprodukter som NAV Hjelpemiddelsentral har mulighet til innvilge til sine brukere. Vi utvider sortimentet hver måned med nye belysningsprodukter og har tilgang til over 10.000 belysningsprodukter. Vi kan derfor skaffe det som finnes på markedet av belysning. Belysningsproduktene som ligger på hjemmesiden vår er derfor ment som eksempler på ulike lamper i disse kategoriene. Kontakt oss så gir vi deg flere eksempler.